Majskyckling fylld med kycklingfärs, örter och parmesan med svamprisotto och rödvinsås. (Corn chicken stuffed with minced chicken, herb and parmesan with mushroom risotto and red wine sauce).
Pepparstek (Australiensisk Black Angus oxfilé) med friterad jordärtskockor, pepparsås samt potatisgratäng, saltbakade körsbärstomater och parmesanchips toppas med friterad palsternacka. (Pepper roast (Australian Black Angus) with fried artichoke pepper sauce, potato gratin, salt-baked cherry tomatoes and parmesan chips topped with fried parsnip).
Grillad entrecôte (Australiensisk Black Angus) med bearnaisesås, rödvisås samt tomatsallad med örter och sötpotatis pommes frites med riven parmesan. (Grilled entrecôte (Australian Black Angus) with béarnaise sauce, redfish sauce and tomato salad with herbs and sweet potatoes french fries with grated parmesan).
Grill plateau med husets kött delikatesser och tillbehör. (Grill plateau with house meat delicacies och sidedishes). 450:- per person (minimum två personer)
Stekt gös med skaldjurs-beurre blanc, gräslök, grönsparris, räksallad och ugnsbakad schalottenlök. (Fried pikeperch with seafood beurre blanc, chives, green asparagus, shrimp salad and oven-baked shallots).
Högrevs Burgare (Australiensisk Black Angus) 200 gr, rökt mozzarella, tryffelmajonnäs, picklad rödlök och sötpotatis. (Ground chuck burger (Australian Black Angus) 200 gr, smoked mozzarella, truffle mayonnaise, pickled red onion and sweet potatoes).
Halstrad röding med saffranssås samt grillad hjärtsallad, timjan och vitlöksrostade rödbetor, smörslungad potatis med örter och ugnstorkad parmaskinka. (Grilled char with saffron sauce and grilled gem salad, thyme and garlic roasted beets, butter tossed potatoes with herbs and oven-dried Parma ham).